vrijdag 18 juni 2010

Dag 13: Bryce - Torrey

72F

Vanochtend lekker rustig aan gedaan, nu zijn we wel genoeg vroeg op gestaan in de vakantie! Julian heeft niet zo goed geslapen, maar ik heb prima geslapen, haha. Vanavond slapen we weer in een hotel, maar daarna weer 3 nachten in een cabin dus dat wordt nog wat! We rijden rond half elf weg en maken eerst nog een korte wandeling net buiten Bryce naar een kleine waterval bij de Mossy Cave trail. Daarna stappen we de auto weer in en beginnen aan de rit van vandaag. Tussen Escalente en Boulder rijden we echt over een supermooie weg (nou ja, de weg is niet zo mooi, maar het uitzicht is geweldig). Bij Boulder pakken we de Burr Trail. De eerste 36 mijl is dit een verharde weg en daarna wordt het een onverharde weg richting de UT-24. De Burr trail zelf vonden we prachtig en het begin van de onverharde route ook. Het laatste stuk van het onverharde deel is wel mooi maar niet zo bijzonder als de rest van de route. Overigens hoeven we voorlopig niet op de powerplate, we zijn behoorlijk door elkaar geshaked! Nadat we weer op de verharde weg zijn gekomen, moeten we een stukje terugrijden door Capitol Reef naar Torrey. We bekijken hier nog even Goosenecks viewpoint en Panoramapoint. Bij Goosenecks worden we als we de auto uitkomen meteen aangevallen door hele kleine vliegjes, bah (we snappen nu wat Jan bedoelde). We wilden hier zo snel weg dat Julian niet eens meer gefilmd heeft!
We hebben vanavond gegeten bij Slackers. Een burgertentje dat werd aangeraden door Janny. Julian heeft inderdaad een super lekker burger gegeten, bedankt voor de tip (ik ben niet zo van de burgers, dus heb het bij sla met crispy chicken gehouden). Nu zitten we gezellig game 7 te kijken (op dit moment staan de Celtics voor met 54-45) en te msn-en met Shanice die ook de game aan het kijken is. Straks misschien nog even een duik in het zwembad.

2 opmerkingen:

  1. He wereldreizigers!
    Wat weer een gezellige verhalen, krijg zolangzamerhand ook de kriebels om eens Amerika-kant op te gaan. Kan het allemaal nog wel in de koppies opgeslagen worden? Weet dat bij mij na 2 weken niks meer binnen komt! Wacht op het telefoontje van Shanice. Het is ook niet echt warm bij jullie he? Gelukkig, onderneem je meer denk ik. Wij hebben ook nog steeds het zelfde weer dus, kom nog maar niet terug.
    x mam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Nicoline en Julian,

    Leuk om jullie reisverslag bij te houden, ik lees elke dag even wat jullie hebben gezien en gedaan. Veel herkenbare plekjes komen er voorbij, en ook die spierpijn (Yosemite) kennen we. Bijna vast komen zitten in de Alabama Hills was zeker ook wel spannend!

    Groetjes,
    Henriëtte (AA-forum)

    BeantwoordenVerwijderen